Венозни инфузии на витамини

Венозни инфузии на витамини

Венозни инфузии на витамини

Венозни инфузии на витамини и минерали са добре позната тенденция, благодарение на която цяла индустрия за възстановяване на красотата и здравето работи в САЩ, Япония и страните от ЕС. Хората, които се грижат за себе си, се опитват да вземат навременни мерки за възстановяване от стрес, претоварване, болести. Витаминните коктейли също са популярни като превантивна мярка по време на сезонни заболявания, пътувания и натоварени работни дни.

Бизнесмени и знаменитости, офис служители и специалисти по обслужване планират курс на венозни инфузии на витамини и минерали в ежедневния си работен график и отделят минимум време за процедурата, постигайки максимален ефект.

След капенето веднага можете да почувствате прилив на енергия. И тогава тялото ще ви благодари с повишена издръжливост, тонус и яснота на ума. Усещанията, за които преди беше необходимо да отидете на почивка, вече са на разположение само за един час релакс с нашите витаминни коктейли.

Много важно е да имате предвид, че за хора над 50 години или с хронични заболявания задължително е необходима консултация с лекар, преди да се започнат венозните инфузии на витамини и минерали.

Витаминна терапия

Витаминната терапия се използва по целия свят за поддържане и възстановяване на здравето. Витамините се приемат като хранителни добавки във всички развити страни. Ако тялото се нуждае от по-съществена подкрепа, се използва интравенозна терапия или, както се казва, витаминни капкомери.

Венозни инфузии на витамини и минерали Ви позволяват бързо да получавате витамини в тялото,заобикаляйки стомашно-чревния тракт с неговите киселини и микроорганизми.

Създателите на услугата за капкомери с витамини твърдят, че когато се прилага интравенозно, се осигурява „сто процентова смилаемост“. Означава ли това, че 100% от хранителните вещества ще достигнат клетките, където се предполага, че са необходими, и ще изпълнят задачите си? Въобще не. Когато се прилага интравенозно, веществото наистина се появява веднага в кръвта – за разлика от приемането на хапчета, когато част може да не се абсорбира или да се срути по пътя, например, поради химическо взаимодействие с хранителни компоненти. Следователно бионаличността на лекарствени вещества в различни форми се изчислява точно в сравнение с въвеждането във вената: концентрацията в кръвта след интравенозно инжектиране се приема за 100%.

Венозни инфузии на витамини
Към началото