Висококачествени недвижими имоти в Слънчев бряг

Слънчев бряг недвижими имоти

Слънчев бряг има добре развита инфраструктура, висококачествени недвижими имоти

Покупката на апартамент в Слънчев бряг ще бъде разумна инвестиция на вашите средства. На относително ниска цена можете да намерите мечтан апартамент на брега на морето със златист пясъчен плаж. За чистотата на водата и пясъка Слънчев бряг се награждава ежегодно със „син флаг“ от Европейската комисия за околната среда. Покупката на имот там означава осигуряване на място на слънце 365 дни в годината, където можете да живеете постоянно или периодично да почивате със семейството си. Плажът е идеален за семейства с деца: спокоен плитък залив, леко дъно, на брега има много детски площадки и басейни.

Климатът е близък до средиземноморския. Плажната ивица се простира на 7 км., топъл морски залив, пясъчни дюни са разположени на 20 км. северно от летище Бургас и на 100 километра от летище Варна. В северната част на курорта има последните възвишения на Стара планина, в южната част – античния град Несебър. В крайбрежната ивица има много модерни жилищни комплекси. Дворът е подходящ и за млади хора (има места с активен нощен живот, забавления и дискотеки). И има – подходящи за семейства.

Имоти в Слънчев бряг

Разгледайте нашия каталог с апартаменти, къщи, апартаменти и разберете цените за недвижими имоти. Със съдействието на LuxuryHome можете да закупите имота, който харесвате. Може да използвате всички услуги: от среща на летището до завършване на транзакцията; както и допълнителни услуги като коли под наем, апартаменти под наем и много други. Предлагаме Ви да закупите апартамент, къща, вила, евтино и то при най-благоприятните условия, в зависимост от вашите изисквания – за целогодишен живот, отдих или инвестиция, с изглед към морето, на първа линия на морето или на тихо и спокойно място спокойно място. Използвайки нашите услуги, можете да закупите изгодно нови или да препродадете недвижими имоти, в елитен комплекс или в уютна жилищна сграда.

Висококачествени недвижими имоти в Слънчев бряг
Към началото