Домът ни обича килимите

Домът ни обича килимите. Евтиният килим е допълнение към  доброто посрещане в дома ви. С толкова много видове подови настилки, от които да избирате, може да е трудно да определите този, който е подходящ за вас. Килимът предлага разнообразие от предимства, които просто не можете да постигнете с други опции за подови настилки. Прочетете по-долу, за да разберете много от уникалните начини, по които можете да добавите красота, ефективност, комфорт, стойност, безопасност и устойчивост към вашия дом с евтин килим.

Домът ни обича килимите

Новият евтин килим е един от предлаганите подови настилки с най-ниско излъчване на летливи органични съединения (VOC). За разлика от твърдите подови настилки, евтиният килим действа като пасивен въздушен филтър, улавя прах, полени и частици и следователно ги отстранява от зоната за дишане. Проучванията показват, че хората с астма и алергични проблеми са забелязали подобрение на симптомите с евтиния килим.

Евтиният килим осигурява топлина и комфорт

Евтиният килим осигурява топлоизолация и устойчивост или R-стойност. В по-студен климат или сезони килимът задържа топлия въздух по-дълго от другите видове подови настилки. Освен че поддържа дома ви уютен през зимата, този атрибут пести енергия. Евтиният килим също така осигурява удобно място за сядане, игра или работа и придава на стаята цялостно по-топло усещане.

Евтиният килим омекотява подхлъзванията и паданията

Евтиният килим осигурява безопасна защита за цялото семейство, включително малки деца, възрастни хора и домашни любимци. Евтиният килим омекотява стъпките ни, намалява вероятността от подхлъзване и падане и свежда до минимум нараняванията при падане.

Евтиният килим намалява шума

Телевизорите с голям екран, високоговорителите, компютрите и озвучителните системи правят домовете ни шумни места. Килимът помага за абсорбирането на тези звуци, което улеснява работата, ученето и съня. Добавянето на подложка за възглавница под килима намалява още повече шума. Евтиният килим също така работи като звукова бариера между етажите, като помага да се блокира предаването на звук към стаите отдолу. Евтиният килим на стълбите също заглушава шума от пешеходния трафик.

Евтиният килим добавя красотата и стила

В зависимост от вида, който искате да постигнете, килимът може да бъде неутрална основа или фокусна точка с живи цветове, смели шарки и интересни текстури. Вашият окончателен избор отразява как искате да персонализирате вашето жизнено пространство. С хиляди стилове и цветове на килими, от които да избирате, възможностите са безкрайни!

Домът ни обича килимите
Към началото