Какви са сливенските килими?

Какви са сливенските килими

Какви са сливенските килими? Килимът е важна част от всеки дом. Именно той се явява последният щрих и акцент във Вашия интериор. Правилно подбраният килим ще допълни и украси всеки интериор, ще го направи уютен и удобен и ще Ви служи дълги години.

Какви са сливенските килими?

Изборът и закупуването на килим не е така лесна задача, а на нас ни се иска да Ви разкажем тук за едни изключителни по качество и красота килими – сливенските килими. Невероятни и запомнящи дизайни, сливенските килими не спират да ни завладяват с голямото си разнообразие и богатство на усещания. Сливенските килими са известни с изключителната красота и високо качество на изпълнение. Известни със своите класически вълнени модели, притежаващи прекрасни багри и изключителна плътност, сливенските килими са незабравими и с тях дълги години ще радват домовете на своите стопани.

Цветове

Сливенските килими съдържат в себе си цялата палитра на цветове на българската невероятна природа. Сливенските килими са изключително разнообразни и в тях можете да откриете всичко, което Вие желаете. Те са и модерни, и класически, пъстри и естетични, меки и уютни и със сигурност Вашият дом ще се изпълни с красота и мекота, с уют и хармония.

Сливенските килими могат да бъдат индивидуално проектирани, както и  ръчно изработени от естествени материали, изтъкани от устойчиви материали – естествена памучна вата, вълна и др. тъкани. Стриктното спазване на стандартите за качество при боядисване и производство прави сливенските килими стойност, която добавя стойност с течение на времето и дизайн, който съответства на вашите предпочитания, декор, стил или епоха.

Точно възпроизвеждане на най-фините цветови нюанси в сливенските килими чрез формулирани формули за над 7000 нюанса.

Всеки ден се създават шест нови цветови нюанса

  • Качествено контролирано производство на едрогабаритни сливенски килими (над 30 кв.м.). В момента повечето производители на килими не го правят
  • Може да произвежда продукти над 25 кв.м. счита се за много рискова, трудна за контрол и управляема задача;
Какви са сливенските килими?
Към началото