Какво съдържа испанската муха?

Какво съдържа испанската муха? Тъй като бяха направени повече изследвания върху кантарида, неговата токсична природа беше разкрита, но популярността на лекарството все още имаше влияние. Предполага се, че пероралното приложение на веществото е причинило много от усложненията, описани по-рано, и че когато се приема като течност и се използва научен метод за извличане, афродизиакът е безопасен.

Какво съдържа испанската муха?

Дори тогава нито един афродизиак, носещ това име, не се доближава до някоя от по-старите съставки. Вместо това много нови продукти афродизиак с името испанска муха играят само върху наследството на древния продукт и не съдържат елементи от бръмбара.

Вместо това, продуктите използват билкови съставки, за които е известно, че имат свойства на афродизиак, които в комбинация съставляват мощна смес. Ето един поглед към някои от съставките, използвани в най-качествения продукт испанска муха – Spanish Fly Pro.

Съставките на испанската муха

1. Цинк

Нивата на цинк в тялото ни зависят от храната, която ядем, но малко от нас успяват да ядат препоръчителната дневна доза. Цинкът е жизненоважен за производството на тестостерон, който повишава сексуалното желание и подобрява общото качество на спермата.

2. Мака

Той си спечели репутацията на един от най-мощните афродизиаци, използвани в испанската муха. Първоначално събран в Перу, много от неговите умствени и физически подобрения водят до способностите му за подобряване на либидото. Тези подобрения включват повишаване на енергията, умствена и физическа издръжливост, както и подобрено настроение.

3. Гуарана

Стимулант, получен от катерещо дърво в Южна Америка, гуарана е почти три пъти по-мощен от кофеина и помага за подобряване на умствения фокус, действа като антиоксидант и повишава енергийните нива. Използва се предимно в напитки като стимулант и се добавя към испанската муха със същата цел.

4. Кофеин

Той изпълнява същата стимулираща функция като гуарана. Помага за увеличаване на притока на кръв, което е от съществено значение за подобряване на сексуалната активност. Умереността обаче е важна, тъй като хората, които консумират много от него, обикновено имат обратния ефект на ниско сексуално желание.

Какво съдържа испанската муха?
Към началото