Как да дозирате Аванар?

Как да дозирате Аванар? Сигурно сте чували, че Anavar е женски стероид. Известен също като Oxandrolone, този стероид е много известен сред дамите, които биха искали да използват някои лекарства за подобряване на ефективността, според повечето прегледи на Anavar.

Всеки ограничен брой стероиди е подходящ за жени, защото страничните ефекти могат да бъдат плашещи за справяне. Преди всичко анаболните стероиди имат андрогенна природа и могат да причинят симптоми на вирилизация. С други думи, една жена започва да звучи като мъж. Гласът става по-дълбок, гърдите по-малки и нежеланото окосмяване. Нещата са различни, когато става въпрос за Anavar. Необходима е само умерена доза от този стероид и симптомите на вирилизация са незначителни. Нищо чудно, че това е един от най-добрите стероиди за жени.

Как да дозирате Аванар?

И така, досега знаем, че Anavar е подходящ за жени, но някои резултати от изследвания доказват, че ако Anavar се приема във високи дози и за продължителен период от време, това може да причини маскулинизация. За да сте сигурни, че остава приятелски настроен, трябва да го консумирате в умерени дози и да поддържате цикъла кратък.

Ако започнете да забелязвате известна вирилизация по време на женския цикъл на Anavar, като например намаляване на размера на гърдите, препоръчва се да намалите дозата веднага. Хубавото е, че тези ефекти са временни. Дори и да изпитате някои от тях, след като цикълът ви приключи, те ще бъдат запазени. Въпреки това, ако гласът ви е станал дълбок, този ефект е постоянен. Но задълбочаването на гласа е много рядък страничен ефект, така че не е нужно да се тревожите за това, стига да прилагате правилната доза. За да избегнете неприятните странични ефекти, поддържайте цикъла си между 4 и 6 седмици. Това е достатъчно, за да видите резултатите, за които копнеете.

Аванар дозировка за жени

Сега нека да разгледаме как работи този стероид за дамите. Най-често срещаната доза е 5 до 10 mg на ден. Ако искате повече резултати, можете да приемате до 20 mg на ден. Обикновено се препоръчва да започнете от 10 mg за един месец, за да забележите симптоми. Никога не увеличавайте драстично дозата, защото никога не знаете как ще реагира тялото ви.

Anavar се предлага в таблетки с дози от 2,5, 5 и 10 mg. Идеално е да разделите дозата си на две, защото този стероид има по-кратък полуживот. Ефектът му изчезва след 9 часа. Да речем, че приемате 10 mg на ден, след това вземете две таблетки от 5 mg на ден. Продължете да наблюдавате страничните ефекти. Ако усетите нещо необичайно, незабавно спрете приема на стероида. Винаги започвайте с по-ниска доза и постепенно я увеличавайте, когато сте сигурни, че тялото ви е реагирало добре на стероида.

Как да дозирате Аванар?
Към началото