Мъжки слипове и има ли пречки за носенето им?

Мъжки слипове и има ли пречки за носенето им? Слиповете са вид късо, прилепнало бельо и бански костюми, за разлика от стиловете, при които материалът се простира надолу по бедрата. Слиповете имат различни стилове, обикновено с колан, прикрепен към плат, който минава по дължината на таза до чатала и задните части, и се носят както от мъже, така и от жени.

Мъжки слипове и има ли пречки за носенето им?

Независимо дали се обличате за официален повод или се отправяте за една вечер с момчетата, както слиповете, така и боксерките са вашите момчета, когато носите прави, тънки или тесни долнища. Носете ги с всичко – от прилепналите дънки до панталоните с права кройка и разкроените панталони.

Пречили нещо за носенето на слипове?

  • Дразнене на бедрата. Някои момчета изпитват дразнене на кожата на бедрата – или протриване – от триене на бедрата във вътрешността на късите им панталони или панталони. Боксерки и боксерки предотвратяват това, като осигуряват платнена бариера между кожата и панталоните. Слиповете не предлагат тази защита. Ако кожата ви се раздразни на бедрата ви, ще искате боксерки или гащета с дълги крачоли.
  • Проблеми с плодовитостта. Някои проучвания твърдят, че носенето на тясно мъжко бельо води до намаляване на производството на сперма. Смята се, че основната причина е, че тясното бельо улавя топлината, като по този начин нагрява топките ви, което води до спад в производството на сперма. Други проучвания отбелязват, че има много причини за намаляване на мъжката плодовитост, от които тясното бельо може да бъде само един фактор. Горещо ви препоръчвам да говорите с вашия лекар, ако сте загрижени за плодовитостта или производството на сперма. Не приемайте случайния блог като съвет в тази област!
  • Шевове на чатала: Тъй като слиповете нямат крачоли, слиповете имат по-дебел шев, който завършва между чатала и горната част на крака. Този шев може да бъде дразнещ или неудобен, ако слиповете ви са твърде тесни или шевът е груб. Гащетата и боксерките нямат този шев, тъй като вместо това имат ленти за крака.
  • „Тесни бели слипове“: Някои момчета обичат вида на класически бели слипове върху мъж. Въпреки това, обществото като цяло отбягва гащетата на момчета, особено на „стегнатите бели“. Въпреки това насърчавам момчетата да носят това, което искат и което им е удобно. И все пак винаги си струва да инвестирате в качествено бельо – и то не е задължително да е скъпо!
Мъжки слипове и има ли пречки за носенето им?
Към началото