Основни предимства на колите под наем

Основни предимства на колите под наем

Основни предимства на колите под наем

Липсата на лична или дори служебна кола може да се окаже недостатък, особено ако имате да се срещнете с бизнес партньори, роднини, да посрещнете приятели на летището или просто да прекарате деня в път. Градският транспорт няма да помогне тук, таксито пък е твърде скъпо, така че в случай на повреда или липса на собствена кола, рент а кар или кола под наем му е най-добрият изход.

Основни предимства на услугата за коли под наем

Основни предимства на колите под наем. Наемането на кола без шофьор идва с редица важни предимства, ето какво можем да кажем:

-Възможност за избор на автомобил от подходяща марка и клас за случая – по-достъпни и семпли модели от компактния клас „Huyndai“, „Kia“ или „Renault“ са подходящи за пътуване из града, за бизнес пътувания – „Nissan“ , „Форд“ или „Пежо“ от екзекютив класа, а за посрещане на високопоставени гости – „БМВ“, „Ауди“ или „Мерцедес“ луксозен клас. 

Ако планирате пътувания извън града, тогава VW, Infiniti или Hummer SUV ще бъде най-добрият избор.

-Няма нужда от поддръжка и сервизиране на колата, с която се придвижвате. Можете да разчитате на нейната изправност, включително степен на надеждност и безопасност

-Висока мобилност във всяка ситуация, възможност за бърза подмяна на повреден личен автомобил. 

Минуси на кола под наем

Недостатъците на рент а кар услугата, за коли под наем, не са толкова много и спокойно могат да бъдат изгладени. Сред тези недостатъци са:

-Доста високи цени. За да може всеки да избере автомобил според възможностите си, рент а кар компаниите предлага модели от компактен клас на добри, достъпни цени

-Относно загубата на авансово плащане в случай на отказ от предварителна резервация. Клиентите на някои рент а кар компании получават парите си обратно, а услугата за резервация е напълно безплатна.

-Високи изисквания към наемателя по отношение на възрастта и шофьорския стаж. Сега фирмите за отдаване на коли под наем предлагат най-лоялни условия, прагът на шофьорския стаж е намален до 2 години, а възрастта на наемателя е от 25 години нагоре.

Основни предимства на колите под наем
Към началото