Подгответе банята за къртене

Подгответе банята за къртене. Как да изкъртите баня от горе до долу Ще Ви кажем как да изкъртите банята си до четири стени, за да можете да я построите обратно, както искате.

Остарелите плочки Ви дразнят? Искате ли да замените ваната си за елегантен отворен душ? Преди да получите банята, която искате, трябва да се отървете от тази, която имате. Ако наемате професионалист, който да се заеме с реконструкцията, превръщането на разрушаването на вашата баня в работа „направи си сам“ е чудесен начин да спестите малко пари от бюджета на проекта си. Това е напрегната работа, но не изисква специални умения. Повечето собственици на жилища могат да го постигнат с помощта на прости инструменти, които вероятно вече притежавате.

Подгответе банята за къртене

Въпреки че къртенето на банята е проект, който е по силите на всеки домашен майстор, това е голямо начинание. За да се подготвите за успех в дългосрочен план, ще искате да отметнете няколко подготвителни елемента, преди да започнете да разкъсвате нещата. От инструментите, от които се нуждаете, до изключването на помощните програми, ние ще ви помогнем.

Съберете вашите инструменти

Въпреки че има няколко артикула, които може да се наложи да наемете от местната железария, повечето инструменти за разрушаване на баня, консумативи и предпазни средства могат да бъдат намерени в стандартен комплект инструменти.

Изчистете малките неща

Почистете напълно вашата суета, шкаф за бельо, душ и рафтове или други места за съхранение, преди да започнете демонстрацията на вашата баня. Това е добра възможност да направите лека организация на банята, така че изхвърлете това, което вече не използвате, и дарете нещо в добро състояние. Преместете всичко, което пазите, в друга стая.

Премахнете всичко по стените

След това свалете огледалото си, за да предотвратите повреда, докато чуковете се вихрят. Ако има рафтове или шкафове за премахване, но планирате да ги използвате отново в новия си дизайн, откъснете ги внимателно и ги съхранявайте някъде далеч от пътя.

Изключете помощните програми

Почти е време да започнете истинската работа по къртене на вашата баня. Но първо нека направим стаята безопасна за работа.

Изключете захранването на банята, като намерите правилния превключвател в кутията на прекъсвача и го завъртите в положение „изключено“. Вашата кутия на прекъсвача трябва да има карта на веригата, показваща кой превключвател управлява банята. Но ако не, ще трябва да използвате добрия стар метод проба-грешка.

Подгответе банята за къртене
Към началото