Практична функционалност при кухни по поръчка

Практична функционалност при кухни по поръчка. Ръчно изработени, за да отговорят на специфични нужди, кухните по поръчка са целенасочено функционални. Всяка функция е внимателно проектирана, за да отговаря на вашите нужди за готвене и забавление.  Тъй като кухнята е поръчкова, височините на шкафа и работния плот са толкова високи, колкото бихте искали. Не е нужно да се напрягате, за да стигнете до приборите и да почистите. Кухненската работа е лесна за вършене, защото оформлението е проектирано за вас.

Практична функционалност при кухни по поръчка

Ако сте левичар, можете например да оставите хладилника си с лявата панта да се отваря далеч от вас, така че да не се налага да се движите, за да вземете неща от хладилника. Не е като складовите шкафове да са проектирани с мисъл за удобството.

С кухни, проектирани по поръчка, съхранението, оформлението и водопроводните инсталации могат да бъдат толкова функционални, колкото Ви е необходимо.

Разнообразни и уникални дизайни по вид

Една неизбежна характеристика на стандартните кухненски шкафове е еднаквостта. Влизайки в такава кухня, не можете да се отърсите от чувството, че сте били в подобна кухня преди. Истината е, че най-вероятно имате. Дори когато са нови, готовите кухни не вълнуват. Липсва им чар и са леки по характер.

Кухните по поръчка, от друга страна, са безпогрешно уникални. Има достатъчно възможности за включване в дизайна на функции, които предизвикват специфични спомени и отговарят на определена естетика. Говорим за плочки, регенерирани от старата кухня на покойната ви баба, преустроени в единствен по рода си гръб за вашата кухня. Имаме предвид антични осветителни тела, които биха изглеждали ужасно не на място в складов шкаф. Комбинирайте всички странни, нестандартни дизайнерски щрихи, вдъхновени от вашите преживявания и функции, проектирани около вашите гаражни находки, и имате кухня, която изглежда и се усеща като нищо, което няма да видите наоколо.

Практична функционалност при кухни по поръчка
Към началото