Преводи и легализация на документи за образование в чужбина

Преводи; легализация

Предстои ви кандидатстване за работа в чужбина или пък сте решили да получите висшето си образование извън страната? Вероятно сте наясно, че няма как да предоставите всички нужни документи на български език. Поради факта, че ще бъдат неразбираеми там. Тук идва мястото на агенциите за преводи и легализация, които ще ви предложат нужната услуга.

Преводи и легализация на документи

За да удостоверите свои официални документи, като например диплома за завършено средно или висше образование, както и документи за дадена квалификация. Те трябва да бъдат легализирани. Това е специална процедура, която удостоверява верността на даден превод на официален документи или го признава, когато той е издаден от българска страна или обратно.

Истината е, че тази процедура по преводи и легализация няма как да извършите сами, затова е нужно да се доверите на специализирана агенция за целта. И ако случайно не се сещате за такава, аз ще ви споделя за Компас – преводачески услуги, които са на пазара от 1998г. Да, точно така – те вече повече от 20 години работят в сферата и не спират да следват своята мисия. Агенцията има сключен договор с Министерството на външните работи на Република България, за да извършва преводи и легализация на документи във всички ведомства.

Къде да отида?

Адресът им в гр. София е на изключително удобно място, в близост до площад Александър Невски, на ул. Георги Бенковски 12A, вх. Б, ет. 1, ап. 2, като ако желаете можете да им се обадите преди да ги посетите на посочените телефони за контакт: 02 953 10 49; 0878 271 900.

Не губете време, а им се доверете относно преводи и легализация на ваши официални документи. Не пропускайте и да посетите техния сайт Compass98.com.

Преводи и легализация на документи за образование в чужбина
Към началото