Препоръка за дозировка на масло от риган

масло от риган

Масло от риган е мощно лечебно вещество. Затова НЕ се самолекувайте. Преди употреба, не забравяйте да се консултирате с Вашия лекар за индивидуална поносимост и съвместимост с други лекарства.

Дозировка за масло от риган

Маслото от риган може да се прилага върху кожата или да се приема вътрешно. Продава се под формата на капсули и масла, течната форма обикновено е по-евтина. Капсулите са подходящи за тези, които не понасят вкуса на риган. В идеалния случай купувате 100% чисто, нефилтрирано, сертифицирано биологично масло. Къде да закупите масло от риган – прочетете по-долу.

Силата на маслото от риган и капсулите може да варира, не забравяйте да прочетете инструкциите на опаковката, преди да закупите.

Винаги разреждайте маслото от риган преди употреба, независимо от метода.

Инструкции за ползване

  1. Върху кожата: Разредете 1 чаена лъжичка (5 ml) зехтин с капка масло от риган, след което нанесете върху засегнатата област.
  2. Под езика: Разредете една капка етерично масло с една капка зехтин. Изсипете 1-3 капки от сместа под езика, задръжте две минути, не забравяйте да изплакнете устата си с вода.
  3. През устата: Ако приемате маслото от риган през устата, можете да поставите няколко капки в 250 ml чаша вода, да изплакнете устата си и след това да погълнете.

Противопоказания на маслото от риган

Етеричното масло от риган не се препоръчва по време на бременност и кърмене. Също така, ако почувствате гадене, замаяност или алергични реакции, докато използвате маслото, спрете да използвате маслото незабавно и се консултирайте с лекар.

Ние сме Боталайф България ЕООД. За контакт с нас: гр. София, жк. Студентски град
ул. Акад. Йордан Трифонов 11.

Телефон за поръчки: 0888 813 511.

Ползи от маслото от риган за здраве, кожа и коса

За какво служи маслото от риган?

Това, което прави това етерично масло толкова невероятно, е неговите антибактериални, противогъбични, антивирусни, противовъзпалителни, антиоксидантни, антипаразитни и антиалергични свойства, което му дава важни медицински цели. Ако търсите уникално етерично масло, което осигурява много предимства, то това етерично масло определено е за вас! Можете също така да си направите домашно приготвено! Прочетете, за да разберете за ползите от това етерично масло!

Препоръка за дозировка на масло от риган
Към началото