Професионалните прахосмукачки

Професионалните прахосмукачки

Професионалните прахосмукачки – екстрактори

Екстракторите са специален вид оборудване, устройства, използвани за професионално почистване на килими, интериори на автомобили, всякакви тъкани, кожа, дървени повърхности. С други думи, тя се нарича „пране на прахосмукачка“. Дизайнът на устройството предвижда наличието на резервоар, който се пълни с вода с почистващ агент. Те подобряват резултата по време на почистване, правейки повърхността чиста, гладка, без ивици.

Какво да търсите, когато избирате прахосмукачка за пране?

Професионалните прахосмукачки. Принципът на действие на такава прахосмукачка се основава на процеса на извличане или изтегляне. Ето защо такива прахосмукачки за пране се наричат ​​екстрактори.

Те се различават от обикновените прахосмукачки по редица характеристики: материалът, от който са направени, формата, мощността, цената.

Специалистите на почистващите компании използват мощни екстрактори, които позволяват да се свърши работата два до три пъти по-ефективно от използването на конвенционалните битови екстрактори.

Мобилните екипи на водещите компании са оборудвани с всичко необходимо за почистване на килими, интериори на автомобили, завеси, дамаски. Обемът на резервоара на такъв екстрактор е до 80 литра. Освен това е оборудван с два вакуумни двигателя и мощна помпа. Също така, комплектът от почистващи продукти, използвани от нашите служители, включва дълги (до 8 м) маркучи, което Ви позволява да използвате екстрактора дори на разстояние.

Професионално почистване с прахосмукачка или екстрактор

Професионалното химическо чистене на килими се различава от редовното почистване, тъй като те използват по-надеждно, доказано ефективно оборудване, което Ви позволява да се справите и с най-трудните петна.

Обикновено в ежедневието се използват прахосмукачки с вместимост на резервоара до 15 литра. Те могат да бъдат използвани както в апартаменти, къщи, така и за малък бизнес като хотели.

Сред професионалните екстрактори най-обикновени са модели, които се пълнят с вода или друга течност за измиване. Резервоарите са със среден размер, с обем от 20 до 40 литра. Някои компании използва мощни аекстрактори с големи размери и обем на резервоара до 80 литра.

Професионалните прахосмукачки
Към началото